Blog > Lajme

Kastori fiton Çmimin për Platformën më të Mirë të Karrierës

Kastori fiton Çmimin për Platformën më të Mirë të Karrierës

Jemi të kënaqur dhe krenarë që jemi ndër fituesit e Çmimit Evropian të Ndërmarrjeve nga EU Business News për Platformën më të Mirë të Karrierës dhe Biznesit në Kosovë për vitin 2021.

Më 28 janar 2022, EU Business News shpalli fituesit e Çmimeve Evropiane të Ndërmarrjeve për vitin 2021.

Duke folur për fituesit, Koordinatori i EU Business News Kaven Cooper, komentoi: “Në kohët e trazuara të viteve të fundit, të nominuarit dhe fituesit kanë treguar qëndrueshmërinë e tyre dhe kanë dalë në anën tjetër me pozitive. I urojmë të gjithë fituesve dhe ju urojmë më të mirën në të ardhmen.”

Tani në vitin e katërt, EU Business News synon të njohë përpjekjet dhe risitë e bizneseve në të gjithë Evropën, të cilët pasurojnë ekonominë vit pas viti.

Kastori.Net është platforma lider për punë, biznes dhe zhvillim të karrierës në Kosovë. E themeluar në mars 2019, Kastori ofron akses të menjëhershëm për të kërkuar punë, grante, tenderë, bursa, kurse trajnimi dhe shumëllojshmëri burimesh për zhvillimin e karrierës.

Njoftimi i plotë.