42 konkurse aktive

Kërko punë, praktikë, grante, tendera, bursa dhe trajnime, duke përdorur një platformë të vetme.

Faqet e reja në media sociale:

             

Konkurset e Fundit

01/06/2023
Tendera
Democracy Plus Kosovo
FURNIZIM ME MOTOKULTIVATORË ME RIMORKIO Demokraci Plus (D+) është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse, e themeluar nga një grup aktivistësh të cilët besojnë fuqishëm në vlerat demokratike dhe në një Kosovë demokratike. Qëllimi kryesor i organizatës sonë është të mbështesë vlerat dhe praktikat demokratike në fushën e qeverisjes së mirë, sundimit të ligjit, zgjedhjeve dhe partive politike, çështjeve sociale dhe të drejtave të njeriut.   D+ po zbaton Aktivitetin e USAID-it Riciklimi ka rëndësi – Graçanicë që synon të rrisë kohezionin socio-ekonomik në mes të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptian që angazhohen në grumbullimin joformal të mbeturinave, të sektorit privat, të të rinjve dhe të...
01/06/2023
Grante
GIZ Kosovo Kosovë
Are you a small or medium-sized company based in Albania, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, or Montenegro? Are you using a significant amount of plastics in your business or are you involved in recycling? Have you been thinking of reducing or recycling plastic but you do not know where to start? If yes, then this programme presents a unique opportunity for SMEs to learn how to develop or enhance their plastic recycling/reduction processes and adapt their products or services. Who can apply: Enterprises registered in Kosovo, Albania, Bosnia and Herzegovina, and Montenegro. Deadline: 26th of June 2023 Application form: https://rb.gy/2f2z3   If you have questions or if you would like to receive the links for online sessions or to recieve a copy of the application in Albanian, Bosnian or Montenegrin, please reach us out at  reduce.recycle@giz.de .  We will be glad to assist you and provide the necessary information.
25/05/2023
Punë
SQA Consulting Prishtina
For more than a decade, SQA Consulting has built a global client network across multiple vertical markets. Our experience and expertise reside across Business and Technology Transformation, Cyber Security, RPA and AML Compliance 2022 has proved to be a pivotal and exciting year for the group. Via acquisitions and mergers, we are continuing to increase our global presence. We are looking to increase our headcount by adding more colleagues to our South East Europe offices A senior product engineer is required to support client engagements. Key responsibilities will be providing technical direction, taking a lead for product engineering within the project team and client stakeholder management. The support and development of more junior product engineering resources is also part of this role. Key Responsibilities Define technical direction and operational feasibility, working with the engagement leader and other senior project team members or client resources....
25/05/2023
Punë
Kolegji Riinvest (Riinvest College) Prishtina
Pozita: IT / System Administrator · Është përgjegjës për pajisjet teknologjike siç janë kompjuterët / printerët / fotokopje / projektorët dhe të tjera pajisje dhe aksesorë të TI-së; · Pranon tiketat e help-desk që ndërlidhen me shërbime të TI-së; · Mirëmban dhe dizajnon websitet e Kolegjit: · Kontakti i parë me providerin e rrjetit dhe problemeve teknike me rrjete; · Sigurohet që sallat janë në rregull për mbarëvajtjen e mësimit duke i kontrolluar ato çdo mëngjes për teknikalitete; · Proceson kërkesat e studentëve dhe stafit për mirëmbajtje të emailave; · Proceson kërkesat e drejtuara për platformën në My.Riinvest.net dhe elearning.riinvest.net · Kujdeset për krijim /ndalim të qasjeve për...
25/05/2023
Punë
MetDaan Prishtina
Are you a skilled wordsmith with a talent for creating engaging articles? We have an amazing opportunity for you to join our team as a Content Writer. Get ready to embark on an adventure where you'll be crafting captivating articles across various categories for our website. Your work will cover topics such as news, celebrities & media, lifestyle, memes, animals, science, beauty & fashion, etc. You will have the opportunity to contribute your unique perspective and creative ideas while maintaining the website's high standards of quality and authenticity. Responsibilities: Create well-researched, original, and entertaining articles that align with our website's content strategy; Generate engaging and shareable content that resonates with our target audience; Stay up-to-date with the latest trends and developments in the entertainment industry to provide fresh and relevant content; Collaborate with the research and editorial team to ensure accurate and...
25/05/2023
Punë
Balkans.io Prishtina
We are seeking an experienced Ads Manager to join our dynamic marketing team for our E-commerce business. As Ads Manager, you will be initially responsible for developing and implementing effective advertising campaigns analysis and provide insights to our ad marketing team for various digital platforms. Your expertise in online advertising strategies, data analysis, and campaign optimization will be crucial in driving brand awareness, increasing customer engagement, and maximizing return on investment (ROI). Responsibilities Analyze advertising campaign performance and provide insightful reports and recommendations to the marketing team for continuous improvement and optimization. Help the marketing team in developing and executing comprehensive advertising strategies across digital platforms, including but not limited to search engines, social media platforms, display networks, and mobile advertising networks. Conduct thorough market research and competitive...
25/05/2023
Punë
UNI- Universum International College Prishtina
N’a lejoni t'ju njoftojmë se UNI - Universum International College shpall konkurs pune në pozitën: 1). Zyrtare në Zyrën për Marketing dhe Rekrutim në Prizren Kriteret: · Të jetë student/e në vitin e fundit ose të ketë të përfunduara studimet · Njohja e programeve bazë të Microsoft Office · Të jetë i/e gatshëm për punë nën presion · Preferohet që kandidati/ja të jetë nga qyteti i Prizrenit me rrethinë. Aftësitë: Aftësi komunikuese Aftësi për menaxhim të kohës Aftësi për të punuar nën presion Ju lutem të dergoni CV tuaja tek emaili  jobs@universum-ks.org  deri më datë:  05.06.2023 duke shkruar në subjekt emrin e pozitës.  
25/05/2023
Punë
Propellic Remote (nga distanca)
The Link Building Outreach Manager is responsible for managing & hiring link builders and acquiring links through targeted outreach for our clients. He/she ensures that the link-building strategy aligns with the goals of clients, and is expected to manage link placement budgets, hiring link builders & content writers, and tracking the progress of all links - completing reporting duties for clients and the agency. The Link Building Outreach Manager works closely with the SEO Director to report on the progress, success rates, and effectiveness of his/her outreach efforts. Requirements At least  2 years of experience building links At least 2 years of experience working on SEO campaigns At least 1 year working in an SEO or Link Building Agency Experience working in Google Analytics, Google Search Console, and domain authority metrics like DA, PA, etc. Responsibilities Build & manage an outreach team that reliably generates...
25/05/2023
Punë
OUTFITTERY Remote (nga distanca) (Kosovo)
OUTFITTERY  ist Europas größter Personal-Shopping-Service. Wir sind für diejenigen da, die sich mehr Beratung und Expertise wünschen als Regeln und Routine – denn wir sind davon überzeugt, dass sich guter Stil mit der Zeit weiterentwickelt. Wir wollen inspirieren und ermutigen – nicht diktieren, was getragen werden soll. Für uns ist Stil eine Reise und wir möchten unsere Kund*innen dabei begleiten. Jeder bekommt eine persönliche Auswahl an Kleidung zugeschickt, die von unseren Stylist*innen aus über 100 Marken zusammengestellt wird – ganz nach Wunsch und Budget. Bezahlt wird nur, was behalten wird, ohne Service-Kosten. Unsere Mission ist dabei, jeden Menschen zu ermutigen, den eigenen Stil zu zeigen. Du sprichst Deutsch, lebst in Kosovo  und hast Lust auf ein internationales Team und Remote-Work? Als  Customer Service Agent in Vollzeit (all genders) bieten wir Dir Flexibilität in Deiner...
25/05/2023
Punë
Fusion BPO Services Prishtina
Ne po rritemi! Përveq marketit të gjuhës Angleze, Gjermane dhe Spanjolle, Fusionit po i shtohet dhe marketi i gjuhës Italiane dhe kemi nevojë për ju. Ne jemi në kërkim të agjentëve që flasin gjuhën Italiane për pozitën Booking Center Representatives në zyret tona në Prishtinë. P ë rgjegjesit ë : Ndihmoni klientët tanë të bejnë rezervime tek një nga klinikat tona Të pergjigjeni me kohë pytjeve te klientëve përmes telefonit, emailit apo dhe chat Të përpiqeni t’i bindi klientët që të rishqyrtojnë anulimin e takimit Të përfaqesoni kompaninë me informacione te sakta mbi produktet, politikat dhe procedurat e tona Të siguroni informacione të sakta, të vlefshme dhe të plota duke përdorur proceset e kompanisë Mbani shënime të sakta...
25/05/2023
Punë
Fusion BPO Services Prishtina
At Fusion BPO Services ( https://www.fusionbposervices.com ) we offer a diverse range of call center services, including garnering potential customers, managing data efficiently, or troubleshooting technical problems and administration issues. Our host of peripheral activities is aimed to take your business ahead through a blend of manpower, technology, research, and analytics.  Company offers inbounding and out bounding call centers, order taking, answering, transcription, collection, telemarketing, and back-office services.   Fusion BPO Services serves customers around the world in BFSI, Technology services, Telecom, Travel & hospitality, healthcare segment. Job Description The Fusion BPO Services is seeking applications from experienced, qualified people for the position of IT Operations Engineer Role: As a member of the Team, the IT Operations Engineer is responsible for overseeing the operations and providing technical support role in managing the...
25/05/2023
Punë
Open Research Hybrid
ESCAPE BORING! JOIN US! Work when you want, where you want and how you want! You will love your Job (at) OR! You, a talented and proactive frontend developer, will be responsible for ensuring successful support in different international projects that are connecting millions of users with our customers' backend applications. Payment - We’d love to unite the best minds under one roof. To achieve that, we aim to make you (also) happy with your salary. We are ready to prepare a more than attractive salary package for you - based on your qualifications and experience. We will start our negotiations with Eur 2.500 gross per month. Personal growth and professional development - With our performance coach we ensure your personal and professional growth based on your needs. Needless to say, there is a budget for training and conferences for every employee. Events and get-togethers - We are technically the best, but unbeatable when it comes to celebrating our...
25/05/2023
Punë
KBR Inc. Prishtina
LCV EUCOM Kosovo: Supervisor - Equipment Maintenance Organizes and coordinates the activities involved to maintain and repair mechanical equipment, including trucks, automobiles, diesel engines, etc. Ensures that equipment is maintained according to requirements. Utilizes Computerized Equipment Management System to monitor and control equipment maintenance. Advises employees of proper operation and maintenance of equipment, trains new mechanics, and further develops skills of current workers. Monitors equipment operation at job site and ensures that proper maintenance and safety procedures are followed. Trains PSL equipment operators in preventive maintenance procedures. Ensures that the quality of work and documentation is in compliance with the appropriate Technical Manuals and Maintenance Allocation Charts. Promotes safety, QIP awareness, and teamwork. Requires specialized training in diesel mechanics and equipment repair or equivalent experience, thorough knowledge of...
25/05/2023
Punë
KBR Inc. Prishtina
LCV EUCOM Kosovo: Operations Coordinator Responsible for the completion of required reports in accordance with the established policies, procedures, systems, and requirements approved by the company. Under direct supervision, performs routine assignments as an entry level professional. Performs a wide range of administrative, office support, and coordination activities in support of Senior Operations Coordinator. Candidates must be a highly organized self-starter capable of working in a fast-paced, multi-discipline team environment with the ability to manage competing priorities to achieve goals. Must be familiar with the Program Management Office (PMO) Operations Desktop Operating Procedures (DOP) to include but not limited to: Employee Messages, Incident Reporting Requirements, Crisis Management Action Team, Situation Report, Aircraft Accident/Incident Emergency Response Plan, and Master Schedule of Work. Documents meeting minutes for distribution through SharePoint After...
25/05/2023
Punë
TEB Bank Prishtina
TEB SH.A. is one of the most reputable banks in Kosovo and it is part of a recognized banking brand in Turkey supported by the international power of BNP Paribas. TEB SH.A. is looking for a qualified candidate for the position of ALM Treasury Officer  to be recruited in the very dynamic team of the  ALM Treasury Department  in  Head Office . Main responsibilities: Buys/sells foreign currency and manages FX positions Assists in coordination with the Senior and Supervisor of ALM Treasury management of funds in corresponding banks Assists in the daily, and weekly Report preparations Contacts branches for all necessary duties and any problems related to the department Prepares miscellaneous reports or statistics Performs miscellaneous job-related duties as assigned Assists the Senior officers and Supervisors of ALM Treasury The employee is obliged, except for duties specified in the employment contract and in the job...
25/05/2023
Tendera
Democracy Plus Kosovo
FURNIZIM ME MAKINË PRESUESE PËR MATERIALE PËR RICIKLIM, DHE PESHORE INDUSTRIALE Demokraci Plus (D+) është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse, e themeluar nga një grup aktivistësh të cilët besojnë fuqishëm në vlerat demokratike dhe në një Kosovë demokratike. Qëllimi kryesor i organizatës sonë është të mbështesë vlerat dhe praktikat demokratike në fushën e qeverisjes së mirë, sundimit të ligjit, zgjedhjeve dhe partive politike, çështjeve sociale dhe të drejtave të njeriut. D+ po zbaton Aktivitetin e USAID-it Riciklimi ka rëndësi – Graçanicë që synon të rrisë kohezionin socio-ekonomik në mes të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptian që angazhohen në grumbullimin joformal të mbeturinave, të sektorit privat,...
22/05/2023
Grante
Kosovo Foundation for Open Society (KFOS) Kosovo
The Kosovo Foundation for Open Society is pleased to announce the call for project proposals from non-governmental organizations in three areas: 1.    EU Integration and Regional Cooperation 2.    Just Green Transition, and  3.    Digital Transformation. With this call, the Foundation invites all non-governmental organizations, which meet the criteria and have project proposals in line with the priorities defined in the Call for Applications (attached), to apply for grant support until June 12, 2023 via the email konkursi@kfos.org. To read the full call for applications and download the required forms, click  here. Should you have any questions write us at info@kfos.org.  
22/05/2023
Grante
Ministria e Zhvillimit Rajonal Kosovo
- (Shtojca A1): Formulari për kategorinë Start-Up - (Shtojca A2) Formulari për kategorinë LOT 1 - Biznes Ekzistues - (Shtojca A3) Formulari për kategorinë LOT 2 - Biznes Ekzistues - (Shtojca B1): Buxheti dhe burimet e financimit - (Shtojca B2): Projeksioni Financiar - (Shtojca C 1): Deklarata nën betim; - (Shtojca D1): Plani i Veprimit   Orari Indikativ PZHRB 2023 Udhëzuesi për aplikantë,  Skema e Granteve “Programi për Zhvillim Rajonal të Balancuar (PZHRB) 2023“   Sqarim: Aplikimi bëhet online përmes  Email-it sipas Rajonit Zhvillimor.      Për rajonin zhvillimor Qendër, veprimtaritë e bineseve që veprojnë në komunat (Fushë Kosovë, Drenas, Lipjan, Obiliq, Podujevë, Prishtinë, Shtime, Graçanicë) aplikimi...
17/05/2023
Punë
Chemonics Kosovo Kosovo
Chemonics International, a leading international development organization based in Washington, D.C., seeks a deputy chief of party for the anticipated U.S. Agency for International Development (USAID) Kosovo Critical Infrastructure Resilience Activity. The purpose of this Activity is to protect Kosovo’s critical infrastructure by building capacity in responsible institutions to become more resilient against cyber attacks and mitigate the effects of climate change on the country’s infrastructure to extreme weather seasonality and unpredictability. We are looking for individuals who have a passion for making a difference in the lives of people around the world. Responsibilities: Assist the chief of party in all aspects of project implementation, including technical leadership, direction, and oversight for project activities and results  Manage of day-to-day technical activities, ensuring that results are achieved on schedule and in line with USAID...
17/05/2023
Punë
Chemonics Kosovo Kosove
Chemonics International, a leading international development organization based in Washington, D.C., seeks a chief of party for the anticipated U.S. Agency for International Development (USAID) Kosovo Critical Infrastructure Resilience Activity. The purpose of this Activity is to protect Kosovo’s critical infrastructure by building capacity in responsible institutions to become more resilient against cyber attacks and mitigate the effects of climate change on the country’s infrastructure to extreme weather seasonality and unpredictability. We are looking for individuals who have a passion for making a difference in the lives of people around the world. Responsibilities: Serve as the key liaison between USAID/Kosovo and all other counterparts and implementing partners involved in the program Develop and implement a program strategy focused on achieving results Develop, implement, and manage overall technical vision and quality of the program Foster...

Këshilla për Karrierë

Procesi i rekrutimit përfshin një seri të hapave që merr një punëdhënës për të plotësuar dhe përzgjedhur kandidatin më të kualifikuar për një pozitë pune të hapur. Procesi mund të ndryshojë në varësi të madhësisë dhe nevojave të organizatës, por në përgjithësi përfshin publikimin e hapjes...
Shkrimi i CV-së (rezymeja, biografia, jetëshkrimi) shpesh mund të jetë një nga pengesat dhe vonesat kryesore për të filluar në fakt me kërkimin e punës. CV-ja është një dokument që përmbledh kush jeni, çfarë keni bërë, dhe cilat shkathtësi i keni, dhe që i tregon personit që e lexon atë pse jeni kandidat apo kandidate...
Emaili, ose posta elektronike, në ditët e sotme është një nga format më të përdorura të komunikimit si brenda ashtu edhe jashtë vendit të punës. Për arsye të shumta, ju do të përdorni email-in pa marrë parasysh pozitën ose industrinë ku punoni. Për shembull, ju do të duhet të thirrni një takim të rëndësishëm,...
Shiko të gjitha shkrimet