55 konkurse aktive

Kërko punë, praktikë, grante, tendera, bursa dhe trajnime, duke përdorur një platformë të vetme.

Faqet e reja në media sociale:

             

Konkurset e Fundit

25/05/2023
Punë
SQA Consulting Prishtina
For more than a decade, SQA Consulting has built a global client network across multiple vertical markets. Our experience and expertise reside across Business and Technology Transformation, Cyber Security, RPA and AML Compliance 2022 has proved to be a pivotal and exciting year for the group. Via acquisitions and mergers, we are continuing to increase our global presence. We are looking to increase our headcount by adding more colleagues to our South East Europe offices A senior product engineer is required to support client engagements. Key responsibilities will be providing technical direction, taking a lead for product engineering within the project team and client stakeholder management. The support and development of more junior product engineering resources is also part of this role. Key Responsibilities Define technical direction and operational feasibility, working with the engagement leader and other senior project team members or client resources....
25/05/2023
Punë
Kolegji Riinvest (Riinvest College) Prishtina
Pozita: IT / System Administrator · Është përgjegjës për pajisjet teknologjike siç janë kompjuterët / printerët / fotokopje / projektorët dhe të tjera pajisje dhe aksesorë të TI-së; · Pranon tiketat e help-desk që ndërlidhen me shërbime të TI-së; · Mirëmban dhe dizajnon websitet e Kolegjit: · Kontakti i parë me providerin e rrjetit dhe problemeve teknike me rrjete; · Sigurohet që sallat janë në rregull për mbarëvajtjen e mësimit duke i kontrolluar ato çdo mëngjes për teknikalitete; · Proceson kërkesat e studentëve dhe stafit për mirëmbajtje të emailave; · Proceson kërkesat e drejtuara për platformën në My.Riinvest.net dhe elearning.riinvest.net · Kujdeset për krijim /ndalim të qasjeve për...
25/05/2023
Punë
MetDaan Prishtina
Are you a skilled wordsmith with a talent for creating engaging articles? We have an amazing opportunity for you to join our team as a Content Writer. Get ready to embark on an adventure where you'll be crafting captivating articles across various categories for our website. Your work will cover topics such as news, celebrities & media, lifestyle, memes, animals, science, beauty & fashion, etc. You will have the opportunity to contribute your unique perspective and creative ideas while maintaining the website's high standards of quality and authenticity. Responsibilities: Create well-researched, original, and entertaining articles that align with our website's content strategy; Generate engaging and shareable content that resonates with our target audience; Stay up-to-date with the latest trends and developments in the entertainment industry to provide fresh and relevant content; Collaborate with the research and editorial team to ensure accurate and...
25/05/2023
Punë
Balkans.io Prishtina
We are seeking an experienced Ads Manager to join our dynamic marketing team for our E-commerce business. As Ads Manager, you will be initially responsible for developing and implementing effective advertising campaigns analysis and provide insights to our ad marketing team for various digital platforms. Your expertise in online advertising strategies, data analysis, and campaign optimization will be crucial in driving brand awareness, increasing customer engagement, and maximizing return on investment (ROI). Responsibilities Analyze advertising campaign performance and provide insightful reports and recommendations to the marketing team for continuous improvement and optimization. Help the marketing team in developing and executing comprehensive advertising strategies across digital platforms, including but not limited to search engines, social media platforms, display networks, and mobile advertising networks. Conduct thorough market research and competitive...
25/05/2023
Punë
UNI- Universum International College Prishtina
N’a lejoni t'ju njoftojmë se UNI - Universum International College shpall konkurs pune në pozitën: 1). Zyrtare në Zyrën për Marketing dhe Rekrutim në Prizren Kriteret: · Të jetë student/e në vitin e fundit ose të ketë të përfunduara studimet · Njohja e programeve bazë të Microsoft Office · Të jetë i/e gatshëm për punë nën presion · Preferohet që kandidati/ja të jetë nga qyteti i Prizrenit me rrethinë. Aftësitë: Aftësi komunikuese Aftësi për menaxhim të kohës Aftësi për të punuar nën presion Ju lutem të dergoni CV tuaja tek emaili  jobs@universum-ks.org  deri më datë:  05.06.2023 duke shkruar në subjekt emrin e pozitës.  
25/05/2023
Punë
Propellic Remote (nga distanca)
The Link Building Outreach Manager is responsible for managing & hiring link builders and acquiring links through targeted outreach for our clients. He/she ensures that the link-building strategy aligns with the goals of clients, and is expected to manage link placement budgets, hiring link builders & content writers, and tracking the progress of all links - completing reporting duties for clients and the agency. The Link Building Outreach Manager works closely with the SEO Director to report on the progress, success rates, and effectiveness of his/her outreach efforts. Requirements At least  2 years of experience building links At least 2 years of experience working on SEO campaigns At least 1 year working in an SEO or Link Building Agency Experience working in Google Analytics, Google Search Console, and domain authority metrics like DA, PA, etc. Responsibilities Build & manage an outreach team that reliably generates...
25/05/2023
Punë
OUTFITTERY Remote (nga distanca) (Kosovo)
OUTFITTERY  ist Europas größter Personal-Shopping-Service. Wir sind für diejenigen da, die sich mehr Beratung und Expertise wünschen als Regeln und Routine – denn wir sind davon überzeugt, dass sich guter Stil mit der Zeit weiterentwickelt. Wir wollen inspirieren und ermutigen – nicht diktieren, was getragen werden soll. Für uns ist Stil eine Reise und wir möchten unsere Kund*innen dabei begleiten. Jeder bekommt eine persönliche Auswahl an Kleidung zugeschickt, die von unseren Stylist*innen aus über 100 Marken zusammengestellt wird – ganz nach Wunsch und Budget. Bezahlt wird nur, was behalten wird, ohne Service-Kosten. Unsere Mission ist dabei, jeden Menschen zu ermutigen, den eigenen Stil zu zeigen. Du sprichst Deutsch, lebst in Kosovo  und hast Lust auf ein internationales Team und Remote-Work? Als  Customer Service Agent in Vollzeit (all genders) bieten wir Dir Flexibilität in Deiner...
25/05/2023
Punë
Bzzz Entertainment Prishtina
Full time Monday to Friday Bzzz Entertainment  (bzzz.tv)  is an international content distribution network - part of Entermedia Group. Founded by award-winning producers and publishers, Bzzz has amassed 20 years of experience in building audiences worldwide. Expectations We are looking for an enthusiastic social media ofcer to help us with promoting our clients worldwide. You will be assisting in communication with clients, provide support and help grow the audience. Skills and Requirements A fan of data, digital marketing and social media. Good written and speaking English skills. Knowledge of tools such as Google Drive, Docs and Sheets Knowledge on crafting messages and communicating digitally and internationally Organized, team player and a strong initiator. Knowledge of design tools (ie Photoshop, Canva) is a plus Working with us Competitive salary, benefts and growth bonuses Be mentored by experienced managers...
25/05/2023
Punë
Fusion BPO Services Prishtina
Ne po rritemi! Përveq marketit të gjuhës Angleze, Gjermane dhe Spanjolle, Fusionit po i shtohet dhe marketi i gjuhës Italiane dhe kemi nevojë për ju. Ne jemi në kërkim të agjentëve që flasin gjuhën Italiane për pozitën Booking Center Representatives në zyret tona në Prishtinë. P ë rgjegjesit ë : Ndihmoni klientët tanë të bejnë rezervime tek një nga klinikat tona Të pergjigjeni me kohë pytjeve te klientëve përmes telefonit, emailit apo dhe chat Të përpiqeni t’i bindi klientët që të rishqyrtojnë anulimin e takimit Të përfaqesoni kompaninë me informacione te sakta mbi produktet, politikat dhe procedurat e tona Të siguroni informacione të sakta, të vlefshme dhe të plota duke përdorur proceset e kompanisë Mbani shënime të sakta...
25/05/2023
Punë
Fusion BPO Services Prishtina
At Fusion BPO Services ( https://www.fusionbposervices.com ) we offer a diverse range of call center services, including garnering potential customers, managing data efficiently, or troubleshooting technical problems and administration issues. Our host of peripheral activities is aimed to take your business ahead through a blend of manpower, technology, research, and analytics.  Company offers inbounding and out bounding call centers, order taking, answering, transcription, collection, telemarketing, and back-office services.   Fusion BPO Services serves customers around the world in BFSI, Technology services, Telecom, Travel & hospitality, healthcare segment. Job Description The Fusion BPO Services is seeking applications from experienced, qualified people for the position of IT Operations Engineer Role: As a member of the Team, the IT Operations Engineer is responsible for overseeing the operations and providing technical support role in managing the...
25/05/2023
Punë
Open Research Hybrid
ESCAPE BORING! JOIN US! Work when you want, where you want and how you want! You will love your Job (at) OR! You, a talented and proactive frontend developer, will be responsible for ensuring successful support in different international projects that are connecting millions of users with our customers' backend applications. Payment - We’d love to unite the best minds under one roof. To achieve that, we aim to make you (also) happy with your salary. We are ready to prepare a more than attractive salary package for you - based on your qualifications and experience. We will start our negotiations with Eur 2.500 gross per month. Personal growth and professional development - With our performance coach we ensure your personal and professional growth based on your needs. Needless to say, there is a budget for training and conferences for every employee. Events and get-togethers - We are technically the best, but unbeatable when it comes to celebrating our...
25/05/2023
Punë
KBR Inc. Prishtina
LCV EUCOM Kosovo: Supervisor - Equipment Maintenance Organizes and coordinates the activities involved to maintain and repair mechanical equipment, including trucks, automobiles, diesel engines, etc. Ensures that equipment is maintained according to requirements. Utilizes Computerized Equipment Management System to monitor and control equipment maintenance. Advises employees of proper operation and maintenance of equipment, trains new mechanics, and further develops skills of current workers. Monitors equipment operation at job site and ensures that proper maintenance and safety procedures are followed. Trains PSL equipment operators in preventive maintenance procedures. Ensures that the quality of work and documentation is in compliance with the appropriate Technical Manuals and Maintenance Allocation Charts. Promotes safety, QIP awareness, and teamwork. Requires specialized training in diesel mechanics and equipment repair or equivalent experience, thorough knowledge of...
25/05/2023
Punë
KBR Inc. Prishtina
LCV EUCOM Kosovo: Operations Coordinator Responsible for the completion of required reports in accordance with the established policies, procedures, systems, and requirements approved by the company. Under direct supervision, performs routine assignments as an entry level professional. Performs a wide range of administrative, office support, and coordination activities in support of Senior Operations Coordinator. Candidates must be a highly organized self-starter capable of working in a fast-paced, multi-discipline team environment with the ability to manage competing priorities to achieve goals. Must be familiar with the Program Management Office (PMO) Operations Desktop Operating Procedures (DOP) to include but not limited to: Employee Messages, Incident Reporting Requirements, Crisis Management Action Team, Situation Report, Aircraft Accident/Incident Emergency Response Plan, and Master Schedule of Work. Documents meeting minutes for distribution through SharePoint After...
25/05/2023
Punë
OSCE Mission in Kosovo Prishtina
Under its Project “Enhancing Societal Democratic Participation Capacities and Capabilities (Phase 2)”, the OSCE Mission in Kosovo continues to address the challenges and provide opportunities for enhancing public and political participation and representation, focusing on initiatives that enhance the role of women. Through its field operations, the OSCE has a long record of accomplishment in supporting dialogue and confidence building initiatives bringing together stakeholders from across the Western Balkans region. Since 2012, the OSCE Mission in Kosovo and the OSCE Mission to Serbia facilitated a series of meetings that brought together prominent women from Prishtinë/Priština and Belgrade to exchange views and best practices on meaningful engagement of women in decision-making in both societies known as the “Follow Us” Initiative. As part of a joint action plan, the Dialogue Academy for Young Women (DA) from Prishtinë/Priština and...
25/05/2023
Punë
TEB Bank Prishtina
TEB Sh. A is one of the most reputable banks in Kosovo and it is part of a recognized banking brand in Turkey supported by the international power of BNP Paribas. TEB is now seeking candidates for the position of Business Support Portfolio Assistant  in the  Prishtina Region . Responsibilities: Under the supervision of the immediate supervisor and with the aim to gain professional acknowledge, the Intern will participate in: Assisting SME Portfolio Officers with operational daily duties Completing client files in order to ensure that all necessary documents related to the banking product client applied to are scanned and filed with accuracy Assisting SME Portfolio Officers in opening business client accounts, opening E-banking products, opening accounts for POS, TEB Mobile, processing transfers, etc. On a regular basis do promotions and client visits in the field together with SME Portfolio Officers Promotes banking products and services to...
25/05/2023
Punë
TEB Bank Prishtina
TEB SH.A. is one of the most reputable banks in Kosovo and it is part of a recognized banking brand in Turkey supported by the international power of BNP Paribas. TEB SH.A. is looking for a qualified candidate for the position of ALM Treasury Officer  to be recruited in the very dynamic team of the  ALM Treasury Department  in  Head Office . Main responsibilities: Buys/sells foreign currency and manages FX positions Assists in coordination with the Senior and Supervisor of ALM Treasury management of funds in corresponding banks Assists in the daily, and weekly Report preparations Contacts branches for all necessary duties and any problems related to the department Prepares miscellaneous reports or statistics Performs miscellaneous job-related duties as assigned Assists the Senior officers and Supervisors of ALM Treasury The employee is obliged, except for duties specified in the employment contract and in the job...
25/05/2023
Punë
Kode Labs Prishtina
Graphic Designer We are looking for a creative and detail-oriented  Graphic Designer  to join our  Marketing  team in  Prishtina . The ideal candidate will have experience in creating high-quality visual content for digital media and print, including but not limited to, social media posts, presentations, brochures and other marketing materials. You will work closely with the marketing team to develop compelling visual content that aligns with our brand guidelines. WHAT YOU WILL DO:  Create and design visual content for various marketing channels, including social media, website, email campaigns, presentations and print materials. Collaborate with marketing & sales teams to conceptualize and execute designs that align with brand guidelines and business objectives. Present design concepts and solutions to stakeholders and incorporate feedback into final deliverables. Manage multiple projects simultaneously and meet...
25/05/2023
Punë
Kode Labs Prishtina
KODE Labs is an industry leader in the Smart Building Cloud technology space. We're currently looking for a  Senior Product Marketing Specialist  with exceptional writing skills and creative flair to join our vibrant marketing team in Prishtina.   As a specialist in product marketing, you will play a pivotal role in driving our go-to-market strategy. This includes creating compelling product narratives, engaging content, and innovative marketing campaigns to promote our platform.   WHAT YOU WILL DO: Define and execute go-to-market strategies for new and existing product features. Craft compelling product narratives and positioning, translating technical details into benefits for the user. Write and create engaging content including product release notes, blog posts, case studies, product videos, and more. Work closely with the product team to ensure a deep understanding of product features and updates. Collaborate with sales to...
25/05/2023
Punë
Kode Labs Prishtina
Senior Marketing Specialist KODE Labs is a leading innovator in the Smart Building Cloud technology space. We are seeking a seasoned professional with a strong background in  PR and Communications  to join our dynamic marketing team.   The  Senior Marketing Specialist - PR & Communications  will lead efforts to enhance our brand visibility and industry presence. This role will involve strategic planning, creating, and executing public relations and communications initiatives.   WHAT YOU WILL DO: Develop and implement strategic PR programs to achieve significant increases in brand awareness. Lead the creation of press releases, corporate communications, and content for online and offline channels. Develop strong relationships with key industry media to secure and grow media coverage both online and offline. Collaborate with cross-functional teams in developing marketing collateral, content for social media, and...
25/05/2023
Trajnime
Psycho-Social and Medical Research Center Prishtina
QHPSM ka nderin të prezantojë për të gjashtin vit me radhë Konferencën e Shëndetit, Mirëqenies, Edukimit dhe të Drejtave të Fëmijëve. Me qëllimin kryesor të ofrimit të një platforme për shkëmbim njohjesh, idesh, praktikash dhe për diskutim të mirëfilltë të të gjeturave dhe trendeve më të reja në fushën e shëndetit, mirëqenies, edukimit dhe të drejtave të fëmijëve, ky edicion do të shërbejë si pikëmbledhje për ekspertë, praktikues, politikëbërës, dhe hisedarë relevantë nga mbarë vendi dhe përtej. Përmes synimit të kultivimit të një qasjeje multidisiplinare dhe gjithëpërfshirëse të adresimit të sfidave dhe çështjeve komplekse që prekin fëmijët dhe të rinjtë, dhe...
25/05/2023
Trajnime
Innovation Centre Kosovo Prishtina
Calling all Business Leaders! Location: Innovation Centre Kosovo Date & Time: Friday, June 2 · 10:30am - 12pm CEST Reserve a spot here Are You Aware that AI is already boosting Profits and Impact for the Top 5% companies in the world by +44%? And… Are you aware that 85% of startups will be OUT of business within less than 3 years due to AI? The future of business is at stake. AI has the power to either significantly evolve or abruptly dissolve companies that don't transform in the next few months. Join us for an eye-opening event and discover how AI can empower your businesses to unlock profitable growth and positive social impact on a global scale. Agenda: AI Plays No Favourites: Demystifying how AI will Evolve or Dissolve your business Are you Doomed to Fail?: 8 strategic mistakes business do that even AI can't fix Cut through the AI noise: Double the business growth & social impact with the 4-step AI Business...
25/05/2023
Trajnime
Innovation Centre Kosovo Prishtina
Location: Innovation Centre Kosovo Date & Time: Wednesday, May 31 · 10:30am - 12pm CEST Reserve a spot here Discover the basics of remote work, and its numerous benefits for individuals, businesses, and the local community. Explore how this flexible work model can open up new opportunities, offer financial independence, enhance work-life balance, boost productivity, and empower individuals to contribute to the global workforce from the comfort of their homes. All you need is a phone/laptop and an internet connection. This ties in perfectly with the  MaNaBu  Movement Virtual Assistant Program happening in Albania. The mission is to empower teenagers with remote work skills, including Virtual Assistant certifications, by providing them with opportunities to find remote work assignments and work globally. It is an opportunity for young people in Albania to learn about and develop modern IT skills while being supported in their transition from...
25/05/2023
Trajnime
Innovation Centre Kosovo Prishtina
Location: Innovation Centre Kosovo Date and Time: May 31, 2023 6-8PM CEST Reserve a spot here Jennifer Brennan, is a User Experience (UX) Research Manager at Google since 2016. She has helped design some of the most interesting features for the Pixel smartphone, researching new technologies and innovations. Connecting her science background with high tech, she helps teams of designers and engineers to design experiences that are user friendly, inclusive and innovative while managing a team of new researchers. Jennifer holds a Masters in Experimental Psychology from San Jose State University where she was fascinated with researching cognition and perception. She is also an adventurer, an avid hiker who loves skiing and acrylic painting.      

Këshilla për Karrierë

Procesi i rekrutimit përfshin një seri të hapave që merr një punëdhënës për të plotësuar dhe përzgjedhur kandidatin më të kualifikuar për një pozitë pune të hapur. Procesi mund të ndryshojë në varësi të madhësisë dhe nevojave të organizatës, por në përgjithësi përfshin publikimin e hapjes...
Shkrimi i CV-së (rezymeja, biografia, jetëshkrimi) shpesh mund të jetë një nga pengesat dhe vonesat kryesore për të filluar në fakt me kërkimin e punës. CV-ja është një dokument që përmbledh kush jeni, çfarë keni bërë, dhe cilat shkathtësi i keni, dhe që i tregon personit që e lexon atë pse jeni kandidat apo kandidate...
Emaili, ose posta elektronike, në ditët e sotme është një nga format më të përdorura të komunikimit si brenda ashtu edhe jashtë vendit të punës. Për arsye të shumta, ju do të përdorni email-in pa marrë parasysh pozitën ose industrinë ku punoni. Për shembull, ju do të duhet të thirrni një takim të rëndësishëm,...
Shiko të gjitha shkrimet