Njoftime për Trajnime

British Council Online Jun, 14
Fondacioni Jahjaga Online Mar, 01
OJQ Yellow Kosovë Dec, 25
OJQ Yellow Kosovë Dec, 25
OJQ Yellow Kosovë Dec, 25
  • Kjo faqe ka për qëllim të ofrojë një proces të lehtë të kërkimit për kurse të trajnimit, aftësim profesional dhe zhvillim të karrierës në Kosovë.
  • Pëlqe faqen Kastori në Facebook dhe njoftohu rregullisht me listimet e fundit për trajnime të publikuar në Kastori.