Të gjitha listimet

National Endowment for Democracy (NED) SHBA Sht, 14
YES Program SHBA Sht, 14
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Kosovë Sht, 13
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Sht, 09
Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Kosovë Sht, 09
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kosovë Gus, 17
Chevening Awards (FCO) Mbretëri e Bashkuar Gus, 03
Vanier Canada Graduate Scholarship Program Kanadë Kor, 13
Knight-Hennessy Scholars program SHBA Kor, 13
Fulbright Program SHBA Kor, 13
Fulbright Program SHBA Qer, 25
Fulbright Program SHBA Qer, 03
Swiss Government Zvicër Mar, 29
German Academic Exchange Service (DAAD) Gjermani Mar, 29
Friedrich Ebert Foundation Gjermani Sht, 22