Të gjitha listimet

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë Gjakovë Kor, 30
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kosovë Kor, 29
Council of Europe Kosovë Kor, 29
World Health Organization Prishtinë Kor, 29
Komuna e Lipjanit Lipjan Kor, 29
Roje Pylli Punë
Komuna e Gjilanit Gjilan Kor, 28
KOSTT Kosovë Kor, 28
Zyra për Çështje të Komuniteteve, ZKM Kosovë Kor, 27
Ndërmarrja Publike Banesore Prishtinë Kor, 26
Centre for International Migration and Development (CIM) Kosovë Kor, 23
Advisor Punë
GIZ Kosovo Prishtinë Kor, 21
EULEX Kosovë Kor, 21
EULEX Prishtinë Kor, 21
Radio Televizioni i Kosovës Prishtinë Kor, 19
Solaborate LLC Prishtinë Kor, 18
Solaborate LLC Prishtinë Kor, 18
Internship Punë
Banka Kombëtare Tregtare (BKT) Prishtinë Kor, 18
Internship Punë
Cardno Prishtinë Kor, 14
OSCE Pejë Kor, 14
Fulbright Program SHBA Qer, 25
Norwegian Ministry of Foreign Affairs Kosovë Qer, 11
KCSF Kosovë Qer, 01
German Academic Exchange Service (DAAD) Gjermani Mar, 29