Të gjitha listimet

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) Prishtinë Jun, 27
Komuna Viti Viti Jun, 27
Komuna Lipjan Lipjan Jun, 23
Komuna Lipjan Lipjan Jun, 23
QKMF Kamenicë Kamenicë Jun, 19
QKMF Hani i Elezit Hani i Elezit Jun, 17