Të gjitha listimet

Tutors/Teachers e re Punë
School is Easy Online Tet, 28
Komuna e Novobërdës Novobërdë Tet, 27
Komuna e Dragashit Dragash Tet, 27
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kosovë Tet, 27
Komuna e Gjilanit Gjilan Tet, 27
Komuna e Prishtinës Prishtinë Tet, 26
RTI International Online Tet, 23
Komuna e Vitisë Viti Tet, 21
Komuna e Rahovecit Rahovec Tet, 21
Komuna e Lipjanit Lipjan Tet, 21
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kosovë Tet, 21
Komuna e Gjakovës Gjakovë Tet, 20
Komuna e Gjakovës Gjakovë Tet, 20
Komuna e Gjakovës Gjakovë Tet, 20
Komuna e Malishevës Malishevë Tet, 20
Komuna e Istogut Istog Tet, 20
Agjencia për Barazi Gjinore Kosovë Tet, 19
University of Oxford Mbretëri e Bashkuar Tet, 13
Radboud University Holandë Tet, 08
Erasmus University Rotterdam Holandë Tet, 08
Academy for Research & Higher Education (ARES) Belgjikë Tet, 08
Türkiye Scholarships Turqi Tet, 08
Maastricht University Holandë Tet, 08
DAAD Gjermani Sht, 24
Friedrich Ebert Foundation Gjermani Sht, 22
Swiss Government Zvicër Sht, 08
Chevening Awards (FCO) Mbreteri e Bashkuar Sht, 04
Erasmus+ BE Qer, 29
Fulbright Program SHBA Maj, 25