Portal Pune Pejë

IPKO Peć јан, 13
Roje (4) Posao
Hidrodrini Peć јан, 11
Opština Peć Peć јан, 07
Depoist Posao
Rugove Peć јан, 01

Portal Pune Pejë – Kastori:

  • Pejë: Të gjitha konkurset dhe ofertat për punë, grante, tenderima, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Pejës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Pejë na Facebooku dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Gjakovën.
  • Napomena: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.