Vozitës për Autobus

american school kosova 150x150 e1624633830697
American School of Kosova
Objavljeno
06/10/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

American School of Kosova po kërkon Vozitës për Autobus me orar të plotë. Kjo pozitë ka për qëllim të sjellë  fëmijët/studentët në shkollë dhe anasjelltas, duke siguruar dërgimin e tyre në kohë të saktë dhe të sigurtë.

Kriteret:

  • Të posedojë patentë shoferi (kategoria D);
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune në fushën përkatëse;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës;

Për të aplikuar:

Ju lutem dorëzoni materialet e mëposhtme në hr@askosova.org më së largu deri më datën: 20 tetor 2021, duke e specifikuar në rreshtin e subjektit pozitën për të cilin po aplikoni.

  • CV
  • Propratno pismo
Prano njoftimet me email