Visual Merchendiser (m/f)

albi e1623831159991
Albi Group
Objavljeno
06/06/2021
Grad
Priština
Kategorija
Prodaja  
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Albi Fashion pjesë e Albi Group, për të plotësuar nevojat e veta për dyqanet e MANGO, OKAIDI, GUESSkërkon kandidatë të motivuar, kreativ, të pasionuar ndaj modës dhe të interesuar për të zhvilluar karrierën në një ambient dinamik ndërkombëtar, atëherë që të aplikojnë për:

  • Visual Merchendiser m/f (1 pozitë),

Vendi i punës: Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Diplomë të shkollës së mesme,
  • Të ketë përvojë pune relevante,
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
  • Njohuri për trendët e fundit të modës,
  • Të jetë kreativ/e dhe të ketë aftësi për dizajn,
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi,
  • Të jetë energjik/e dhe me vetë iniciativë,
  • Të ketë njohje të mirë të gjuhës angleze.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese në e-mail adresën hr@albicenter.com duke shënuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikonin jo më vonë se deri me datën 20.06.2021

Duke ju falënderuar paraprakisht për aplikimin tuaj,  ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.