Vende të ndryshme të punës

64x64 ardit dyla hotels
Ardit Dyla Hotels
Objavljeno
23/06/2021
Grad
Đakovica
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Në qytetin e bukur të Gjakovës, me datë 12 Nëntor 2020 është hapur Hotel-i ‘’Ardit Dyla Hotels’’, i cili është hotel-i i parë i brend-it të ri ndërkombëtar të hoteleve në mbarë botën, me emrin ‘’Ardit Dyla Hotels’’.

Me këtë shkrim ftohen që të aplikojnë për vendet e ndryshme të punës të gjithë njerëzit që janë të interesuar të bashkëpunojnë, krijojnë, eksplorojnë, punojnë, zhvillojnë dhe të rrisin turizmin dhe shërbimin në një nivel të jashtëzakonshëm dhe të paparë deri më tani në Republikën e Kosovës.

Personat që janë të interesuar që të bëhen pjesë e ekipit, mund të aplikojnë në link-un e mëposhtëm të aplikimit:

LINKU I APLIKIMIT

Personat që hasin në ndonjë sfidë në plotësimin e aplikacionit për punë, mund të kontaktojnë përmes formave të mëposhtme të kontaktimit, të cilat janë:

  1. Numri i Telefonit: +383 48 300 222 (Duke përfshirë Whatsapp, Viber dhe Telegram);
  2. E-mail adresa: humanresources@arditdylahotels.com

Faleminderit shumë për mirëkuptimin dhe seriozitetin tuaj.

Ekipi i Menaxhimit të Hotel-it ‘’Ardit Dyla Hotels’’!