Transporter në kategorinë B dhe C

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Objavljeno
17/08/2021
Grad
Kosovo Polje
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:

Transporter në kategorinë B dhe C / Fushë Kosovë

Kvalifikacije:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
  • Preferohet përvojë pune relevante,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
  • Leje e vozitjes kategoria B dhe C,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional dhe
  • Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë:  30.09.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.

Prano njoftimet me email

Slični oglasi