Trajnimin falas & Mentorim për Ndërmarrësi

Youth Empowerment Organisation e1631612751720
Youth Empowerment Organisation
Objavljeno
14/09/2021
Grad
Kosovo
Kategorija
Vrsta oglasa
Obuke  

Opis

YEO nën përkrahjen e MKRS shpall të hapur thirrjen për aplikim për të rinjë (18-24 vjeç) nga e gjithë Kosova për aplikim në trajnimin falas “Trajnim & Mentorim për Ndërmarrësi dhe krijim të start up bizneseve”.

Pjesëmarrësit do të kenë mundësi të mësojnë lidhur me Ndërmarrësinë, Trendet e saj, krijimin dhe menaxhimin e Start UP bizneseve dhe gabimet që nuk duhet të realizojnë dhe përgatiten në teorike dhe praktikë që të krijojnë apo kyqen në start up ide e biznese.

Trajnimi do të përmbajë 4 module kryesore:

Moduli 1: Ndërmarrësia 101
Moduli 2: Krijimi & Menaxhimi i Start up
Moduli 3: Trendet në ndërmarrësi
Moduli 4: Gabimet që nuk duhet bërë

Perfitimet:

» Pjesëmarrja është falas.
» Certifkim pas përfundimit me sukses të trajnimit.
» Ligjerata interesante & ushtrime praktike.

Mëso mbi trendet e ndërmarrësisë dhe mënyrën se si të krijoni, menaxhoni dhe jeni të suksesshëm në karrierë.

Apliko online.

Prano njoftimet me email

Slični oglasi