Thirrje për pjesëmarrje në shtandin në panairin PLMA Amsterdam

kiesa kosovo e1558957387127
KIESA
Objavljeno
13/09/2021
Grad
Nizozemska
Kategorija
Vrsta oglasa

Opis

Me qëllim të promovimit të kompanive prodhuese të kosovare në gjetjen e tregjeve të huaja për eksport, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) shpallë:

Thirrje publike për aplikim për pjesëmarrje në shtandin shtetëror të Kosovës në panairin PLMA “World of Private Label” në Amsterdam, Holandë, me 14–15 dhjetor 2021.

Ju lutem vini re se vetëm shprehjet e interesimit të dërguara deri me datë 27.09.2021 dhe vetëm aplikacionet e plotësuara tërësisht mund të konsiderohen për vlerësim.

Potpuno saopštenje.

Prano njoftimet me email