Teknik Tereni (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Objavljeno
28/09/2021
Grad
Dečane
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;
  • Spajser (Teknik i spajsit)

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë I aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin“B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët I plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 10.10.2021

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

29/11/2021
Zyrtar/e ligjor/e   Podujevo
22/11/2021
Punëtor/e Teknik/e   Kačanik
19/11/2021
19/11/2021