Teknik Tereni (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Objavljeno
11/11/2021
Grad
Uroševac
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 26.11.2021

 

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

02/12/2021
01/12/2021
Zyrtar/e ligjor/e   Podujevo
22/11/2021