Shtëpiak/e (2)

Auto mita e1623836326200
Auto Mita
Objavljeno
20/07/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Të mirëmbajë objektin;
  • Të bëj riparime të lehta;
  • Të bëj instalimin e dritave;
  • Të menaxhojë sistemin elektrik, hidro-sanitar dhe të ngrohjes së objektit;
  • Të identifikojë dhe raportojë riparimet e mëdha

Specifikat e punës:

  • Përvojë në fushën relevante;
  • Të ketë njohuri elementare të sistemeve elektrike, hidrosanitare dhe të ngrohjes;
  • Të jetë i vëmendshëm në detaje;

Shënim: Për këtë pozitë, në mungesë të CV-së, ju mund të dërgoni aplikimin tuaj edhe në viber ose whtsapp duke përshkruar shkurtimisht njohuritë tuaja, eksperiencen dhe informatat personale: +383 45 68 68 68