Shitëse

Agrocoop e1628167072675
Agrocoop
Objavljeno
05/11/2021
Grad
Priština
Kategorija
Prodaja  
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

KONKURS PUNE

Agrocoop shpall një (1) vend të lirë pune në dyqanin tonë në Prishtinë si:

  • Shitëse

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

  • info@agrocoop-ks.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 780 337
Prano njoftimet me email

Slični oglasi

Menaxher/e   Tiranë
19/11/2021
Shitëse   Prizren
05/11/2021