Shankiste (5)

pasta fasta e1559219922626
Pasta Fasta
Objavljeno
04/11/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Pasta FASTA rekruton shankiste me lokacion ne Prishtine / Rruga B e Ulpiane.

Pergjegjesite:

  • Pergatitje e pastave ne baze te trajnimit.
  • Sherbim i pastave me korrektesi.
  • Miresjellje me klientet.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes
  • Mirembajtje e vendit te punes.

Orari nje jave paradite 8:00-16:00 , java tjeter pasdite 16:00-00:00.

Nje dite te javes pushim.

Pauza gjysme ore brenda orarit.

Me kontrate pune.

Per aplikim ne numrin 049430113.

Prano njoftimet me email