Servisues

Ovaj oglas je istekao i prijave se više ne prihvataju.
rugove kosovo e1604593874352
Rugove
Objavljeno
14/06/2021
Grad
Peć
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e djathit “Rugove” Sh.P.K. në Drelaj (Rugovë). Pozita e hapur është:

SERVISUES

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Është përgjegjës për mirëmbajtjen dhe servisimin e makinerive dhe pajisjeve.
 • Sigurohet që makineritë punojnë siç duhet dhe në mënyrë të sigurt.
 • Kujdeset për instalimet elektrike të fabrikës dhe kontrollon ato sipas nevojës.
 • Bën diagnostikimin e dëmtimeve teknike, prishjeve dhe bënë ndërrimin ose riparimin e tyre.
 • Ndërmerr masa të nevojshme parandaluese si inspektimi, testimi etj.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • E preferueshme të ketë së paku 1 vit përvojë pune profesionale.
 • Të jetë banor i regjionit të Pejës.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.
 • Preferohet diploma universitare në elektro, makineri ose në fusha të ngjashme.
 • Preferohet përvojë pune në servisim të pajisjeve.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Pejës për në fabrikë.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Si të aplikohet:

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 5 korrik 2021, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.