Punonjës profesional – Katalogu Pejë (10)

kosovo logo 150x150 1 e1604661172151
Ministarstvo kulture, omladine i sporta
Objavljeno
12/10/2021
Grad
Peć
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

QENDRA RAJONALE PËR TRASHËGIMI KULTURORE PEJË/ DTK-
Shpall  KONKURS

Për rekrutimin e punonjësëve profesional dhe teknik për zbatimin e projektit  “Botimi i Katalogut me eksponate etnologjike e arkeologjike të regjionit të Pejës”,  kërkohen:

  • Etnolog –Konsulent shkencor –Një (1);
  • Arkeolog - Konsulent shkencor – Një (1);
  • Redaktor tekniko-artistik - Një (1);
  • Fotograf & Dizajner – Dy (2);
  • Përkthyes i gjuhës angleze – Një (1);
  • Modele/Modelë për ekspozimin e kostumeve popullore – Katër (4);

Përzgjedhja e kandidateve:

Përzgjedhja e kandidateve  do të bëhet nga komisioni profesional  bazuar në dokumentacionin dhe dëshmitë e ofruara, duke përzgjedhur  secilin kandidat që i plotëson kushtet dhe kriteret e përcaktuara në këtë konkurs.

Procedurat e konkurrimit:

Konkursi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar që i plotësojnë kriteret e përcaktuara në konkurs.

INFORMATË E PËRGJITHSHME PËR TË GJITHË KANDIDATËT

Data e aplikimit është 10 ditë pune nga 12.10.2021. deri me datën 26.10.2021 në ora 16.00

Dokumentacioni i kandidateve duhet të dërgohet në adresën:

Ministarstvo kulture, omladine i sporta
Sheshi Nëna Terezë; Zyra e Arkivës, Nr. 22; 10000, Prishtinë, Republika e Kosovës

Potpuno saopštenje.

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

29/11/2021
26/11/2021
26/11/2021
26/11/2021
25/11/2021