Programer – Python Developer (disa pozita)

Intertec
Objavljeno
10/12/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Prano njoftimet me email

Opis

Programer - Python Developer

Vendi: Prishtinë, Kosovë

Lloji: Pozitë e përhershme

Niveli: JUNIOR, INTERMEDIATE apo SENIOR
(DISA POZITA TË HAPURA)

Shiqo detalet e pozitës apo/dhe apliko ONLINE.

Apo dërgo rezymen dhe një letër motivuse:
hr.kosovo@intertec.io

 

Slični oglasi

19/01/2022
Lexues/e (2)   Suva Reka
17/01/2022