Praktikantë me pagesë (5)

aztech e1634146158173
Aztech
Objavljeno
20/10/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa

Opis

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

PRAKTIKANT (ME PAGESË) në këto kategori (5 pozita), për:

  • Servisimin e Teknikës së Bardhë dhe Elektro-shtëpiakeve
  • Montim të pajisjeve të Teknikës së Bardhë,
  • Montim të sistemeve të Klimave.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
  • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 20.11.2021

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

22/11/2021
15/11/2021
13/09/2021