Praktikantë me pagesë (5)

aztech e1634146158173
Aztech
Objavljeno
01/12/2021
Grad
Kosovo
Kategorija
Vrsta oglasa

Prano njoftimet me email

Opis

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

PRAKTIKANT (ME PAGESË) në këto kategori (5 pozita- Fushë Kosovë, Prishtinë), për:

  • Servisimin e Teknikës së Bardhë dhe Elektro-shtëpiakeve
  • Montim të pajisjeve të Teknikës së Bardhë,
  • Montim të sistemeve të Klimave.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
  • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 29.12.2021

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

 

Slični oglasi

13/09/2021