Përfaqësues/e Shitjesh për Pajisje Medicinale/ Laboratorike

RSR Kosova e1631697480496
RSR Kosova
Objavljeno
15/09/2021
Grad
Priština
Kategorija
Prodaja  
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Titulli: Përfaqësues/e Shitjesh per Paijsje Medicinale/ Laboratorike
Emri i Kompanise: RSR Kosova
Afati: 1.10.2021
Orari i plote

Përshkrimi i punës: 

  • Të punoni me klientët për të vlerësuar nevojat dhe për të sajuar zgjidhje;
  • Të kuptoni pajisjet dhe si dhe kur pajisjet e përdorura janë të pranueshme në mjediset mjekësore;
  • Të njiheni me kërkesat rregullatore për blerjet e pajisjeve mjekësore;
  • Qëndroni në hap me trendet e industrisë.

Kriteret:

  • Të ketë të mbaruar arsimin e lartë;
  • Të ketë njohuri në ndonjë degë të mjekësisë (opcionale);
  • Të ketë përvoje në pajisje mjekësore apo fusha relevante (opcionale)
  • Njohja e Gjuhës Angleze

Dërgoni CV-në tuaj në: hr@rsr.al

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

26/11/2021