NOC Support (4)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Objavljeno
30/11/2021
Grad
Peć
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Prano njoftimet me email

Opis

Detyrat dhe Përgjegjësitë: NOC (Qendra e thirjeve)

  • Pranimi I telefonatave;
  • Përkrahje teknike;
  • Komunikimi me Teknik të terenit;

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë I aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin“B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët I plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 17.12.2021

 

Slični oglasi

17/01/2022
17/01/2022