Menaxher/e projekti

64x64 handikos kosovo
HANDIKOS
Objavljeno
07/07/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

HANDIKOS shpall konkurs për pozitën menaxher/e projekti

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS shpall konkurs për pozitën menaxher/e të projektit “Ngritja e mirëqenies së fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe prindërve të tyre, si reagim ndaj ndikimit të COVID-19”.

Ky  projekt implementohet nga HANDIKOS  në partneritet me Save the Children në Kosovë.

Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë dokumentacionin përkatës në e‑mail: handikos@handi-kos.org, me titull “Aplikim: Menaxher/e projekti”, deri më 12 Korrik, 2021, në ora 23:59.

Potpuno saopštenje.