Menaxher/e për Marketing

aztech e1634146158173
Aztech
Objavljeno
10/10/2021
Grad
Priština
Vrsta oglasa
Posao  

Prano njoftimet me email

Opis

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

Menaxher/e për Marketing

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • Analizon dhe përcakton të gjitha operacionet e marketingut të nevojshme për të përmbushur qëllimet e kompanisë.
 • Planifikon bugjetin vjetor dhe kordinon të gjitha proceset e nevojshme.
 • Implementon dhe zhvillon strategjitë e marketingut.
 • Së bashku me Departamentin e Shitjes planifikon fushatat promocionale dhe përcakton kanalet e komunikimit.
 • Mbikëqyrë kampanjat, publikimet dhe aktivitetet e marketingut për kompaninë.
 • Raporton në baza të rregullta tek menaxhmenti i kompanisë.

Kvalifikacije:

 • Shkollimi Universitar në një nga drejtimet e ndërlidhura me fushën e marketingut;
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante;
 • Ti njoh mirë teknikat dhe metodat hulumtuese të tregut dhe të dhënat statistikore;
 • Njohuri të shkëlqyeshme në mediat sociale dhe web analitics;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, i/e organizuar, kreativ dhe qasje pozitive ndaj klientëve;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të paketës MS Office;
 • I/E gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale;

Ne ofrojmë: 

 • Mundësi reale të zhvillimit profesional
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit
 • Pagë konkuruese

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 14.11.2021

Për informatën tuaj vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Slični oglasi

Graphic Designer   Priština
13/01/2022
IT Business Analyst   Priština
12/01/2022
11/01/2022
20/12/2021