Konkurs vjetor për subvencionim të projekteve filmike

Qendra Kinematografike e Kosoves QKK e1632899002531
Kosovski centar za kinematografiju
Objavljeno
29/09/2021
Grad
Kosovo
Kategorija
Vrsta oglasa

Opis

Këshilli Drejtues i QKK-së në mbledhjen e mbajtur me 27.09.2021, ka vendosur të shpallë të hapur konkursin vjetor për subvencionim të projekteve filmike në këto kategori:

  • konkursin për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar;
  • konkursin për film të shkurtër dhe të gjatë të animuar;
  • konkursin për film debutues të metrazhit të gjatë artistik;
  • konkursin për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik;
  • konkursin për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik;
  • dhe konkursin për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

Afati i fundit për të aplikuar mbështetje të projekteve filmike është data 28 tetor, 2021.

Aplikimi bëhet online përmes faqes zyrtare të QKK-së.

Për më shumë informata vizitoni seksionin e konkursit në webfaqen e QKK-së duke klikuar KËTU.

Potpuno saopštenje.

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

29/11/2021
27/11/2021
Ciceron/e   Podujevo
26/11/2021
26/11/2021
26/11/2021