Konkurs për rekrutim projekti Dresnik (12)

Ministarstvo kulture, omladine i sporta
Objavljeno
22/09/2021
Grad
Klina
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

MKRS shpall konkurs për rekrutim në projektin “Konservime dhe Restaurime preventive në  Lokalitetin Arkeologjik Dresnik”, për këto pozita:

  • 3 arkitektë;
  • 1 mjeshtër konservimi;
  • 8 punëtorë;

Sfond per projektin: Kerkesa per realizimin e projektit "Konservime dhe Restaurime preventive ne Lokalitetin Arkeologjik Dresnik " Germimet arkeologjike ne fshatin Dresnik te Komunes se Klines kane filluar ne vitin 2012. Zbulimi i Pallatit I ne 2013, me dysheme me mozaiqe rreth 300m2 ishte nje zbulim tejet i rendesishem per trashegimine arkeologjike te Kosoves, e cila terhoqi vemendjen e mediave boterore.

Potpuno saopštenje.

Prano njoftimet me email