Asistente të Shitjes/ Arkatarë (5)

am clothes 150x150 1 e1611493921176
A&M Clothes
Objavljeno
11/07/2021
Grad
Prizren
Kategorija
Prodaja  
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Konkurs nga Kompania  A&M Clothes!

A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes/ Arkatarë
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Prizren
 • Afati për Aplikim: deri më  15-08-20201

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.

MËNYRA E APLIKIMIT:

- Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com

- Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Slični oglasi

Asistente Ekzekutive   Priština
21/10/2021
20/10/2021
14/10/2021
10/10/2021
10/10/2021