Agjente Marketingu

PlotShnet Pune e1628492759233
Plot Shnetë
Objavljeno
09/08/2021
Grad
Priština
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Konkurs Pune

Pozita: Agjente Marketingu

Kategoria: Marketing/Shitje

Lloji i punës: Full Time (Orar i plotë)

Përshkrimi i Punës: Agjensioni për Turizëm Shëndetësor, Plot Shnetë kërkon një Agjente Marketingu.

Kërkesat e profilit: Puna e Agjentes së Marketingut do të konsistojë ne disa aspekte brenda agjensionit si: të evidentojë dhe kontaktojë klientë potencial, të prezantojë dhe promovojë shërbimet e agjensionit tek klientët potencial.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë Universitare
 • Të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e marketingut
 • Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi
 • Përdorim i programeve bazë të kompjuterit (word, exel, power point ,etj)
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze (e preferuar)
 • Patentë shoferi të kategorisë “B” (e preferuar)
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jashtë vendit për trajnime

Të dhënat:

 • Pozicioni: Përfaqësuese Marketingu;
 • Vendndodhja: Prishtinë (Zyrë/Terren);
 • Raporton tek: Drejtori i Përgjithshëm;
 • Paga: Fikse + Bonuse;
 • Kontrata: Sipas Kodit të Punës;
 • Aplikimet mbyllen: 14.08.2021 në ora 00:00.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: plotshnete@gmail.com.

Slični oglasi