Agjent i shitjes ne teren – “D2D” (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Objavljeno
11/11/2021
Grad
Gnjilane
Kategorija
Prodaja  
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;
  • Të lidhë kontrata me klientët potencial;
  • Të siguroj rritjen e shitjes;

Edukimi dhe përvoja:

  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);
  • Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;
  • Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 26.11.2021

 

Prano njoftimet me email

Slični oglasi

01/12/2021
26/11/2021
Shitës/e (2)   Uroševac
21/11/2021
Menaxher/e   Tiranë
19/11/2021
Shitës/e   Đakovica
10/11/2021