Mirëmbajtëse – Pastruese

spinp agency Kosovo e1558649776636
Spinp Agency
Objavljeno
17/07/2021
Grad
Priština
Kategorija
Vrsta oglasa
Posao  

Opis

MIRËMBAJTËSE - PASTRUESE E ZYRES

Spinp Agency kerkon 1 punëtore (Femër) ne vendin e punës:
Mirëmbajtëse - Pastruese me orar të plotë të punës.

Kriteret dhe Kushtet:

  • Te kete pervoja te punes paraprake te natyres se ngjashme (pastrim dhe mirembajtje te zyreve),
  • Kryerja e detyrave të pastrimit (duke përfshirë pastrimin e dyshemesë në dhomat e mysafirëve, zyret, korridoret dhe zonat e pritjes)
  • Pastrimi i pluhurit dhe lustrimi i mobiljeve në dhoma dhe zonat e prijes,
  • Pastrimi i qilimave dhe zonave tjera me produktet e caktuara (sipas udhëzimeve të dhëna)
  • Larja dhe pastrimi i banjove dhe furnizimi i tyre, etj.
  • Orari i punes 08:30 - 17:30 (me pauze te bukes prej 1 ore kohezgjatje),
  • Ditet e punes: e Hene - e Premte, ndersa e Shtuna dhe e Diela jane pushim dhe festat poashtu jane pushim me pagese.
  • Punetorja do te kete kontrate te rregullt te punes dhe Paga paguhet vetem permes bankes dhe paguhen poashtu kontributet pensionale dhe tatimet ne page,
  • Pas 6 muajve pune, punetorja ka te drejte pushimi vjetor me pagese.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e tel.: +38349490600

Spinp Agency
Prishtine