Portal Pune Gjakovë

QKMP Gjakovë Đakovica окт, 17
QKMP Gjakovë Đakovica окт, 15
Sekretariati i Këshillit Prokurorial të Kosovës Đakovica окт, 09

Portal Pune Gjakovë – Kastori:

  • Gjakovë: Të gjitha konkurset dhe ofertat për punë, grante, tenderima, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Gjakovës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Gjakovë na Facebooku dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Gjakovën.
  • Napomena: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.