Punëdhënësit Kryesor

Komuna e Prizrenit 0 listime Prizren
Komuna e Prizrenit Gus, 05
KPMM 0 listime Prishtinë
Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale Shk, 23
KRU Prishtina ShA 0 listime Prishtinë
Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ShA Qer, 06
Kuvendi 0 listime Prishtinë
Kuvendi i Republikës së Kosovës Maj, 31
Loopus Consulting 0 listime Prishtinë
LOOPUS CONSULTING Qer, 13
Magnet Corner 0 listime Prishtinë
Magnet Corner - Qendra e Kurseve Qer, 23
MAPL 0 listime Prishtinë
Ministra e Administrimit te Pushtetit Lokal Kor, 25
Maxi Group 0 listime Prishtinë
Maxi Group Kosovo Sht, 19
MBPZHR 0 listime Prishtinë
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Qer, 24
MCM Travel 1 listim Prishtinë
MCM Travel Mar, 05
MFK 0 listime Prishtinë
Millennium Foundation Kosovo Kor, 30
Ministria e Mbrojtjes 0 listime Prishtinë
Ministria e Mbrojtjes Sht, 21
MKRS 2 listime Prishtinë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Shk, 11
MSH 0 listime Prishtinë
Ministria e Shëndetësisë Qer, 17
NPBP 0 listime Prishtinë
Ndërmarrja Publike Banesore Sh.A Shk, 08
OJQ Lady 0 listime Prishtinë
NGO Lady Shk, 02
OSCE Mission in Kosovo 10 listime Prishtinë
Organization for Security and Co-operation in Europe Qer, 05
Palladium Group 0 listime Prishtinë
The Palladium Group Sht, 08
People in Need 0 listime Prishtinë
People in Need Kosovo Jan, 14
Proton Cable 3 listime Prizren
Proton Cable Shk, 16