Punëdhënësit Kryesor

Advertisement
Help Kosovo 0 listime Prishtinë
Hilfe zur Selbsthilfe Maj, 31
Holiday Resort 2 listime Sllatinë e Madhe
Holiday Resort Shk, 13
ICK - Innovation Centre Kosovo 0 listime Prishtinë
Innovation Centre Kosovo Qer, 23
International Security 0 listime Prishtinë
Ne nuk bëjmë vetëm roje, ne kujdesemi për ju! Kor, 26
IOM 1 listim Prishtinë
International Organization for Migration (IOM) Sht, 02
IPKO 0 listime Prishtinë
IPKO Telecommunications Qer, 09
IPKO Foundation 0 listime Prishtinë
IPKO Foundation Shk, 08
IRI 0 listime Prishtinë
International Republican Institute (IRI) Dhj, 29
IRZ 0 listime Prishtinë
German Foundation for International Legal Cooperation Sht, 11
iSource 0 listime Tiranë
iSource Sht, 11
Këshilli Rinor Kosovar (KYC) 0 listime Prishtinë
Enabling an environment where youth thrive. Sht, 07
KGJK 0 listime Kosovë
Këshilli Gjyqësor i Kosovës Jan, 26
Komuna e Gjakovës 0 listime Gjakovë
Komuna e Gjakovës Tet, 20
Komuna e Gjilanit 0 listime Gjilan
Komuna e Gjilanit Sht, 25
Komuna e Mitrovicës 0 listime Mitrovicë
Komuna e Mitrovicës së Jugut Nën, 06
Komuna e Pejës 2 listime Pejë
Komuna e Pejës Sht, 25
Komuna e Prishtinës 0 listime Prishtinë
Komuna e Prishtinës Qer, 22
Komuna e Prizrenit 1 listim Prizren
Komuna e Prizrenit Gus, 04
KPMM 4 listime Prishtinë
Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale Shk, 23
KRU Prishtina ShA 0 listime Prishtinë
Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ShA Qer, 05