Punëdhënësit Premium

ADRC 0 listime Mitrovicë
Alternative Dispute Resolution Center Mar, 05
Albinspekt 0 listime Fushë Kosovë
Albinspekt – bio.inspecta Shk, 24
AMC 0 listime Prishtinë
Action for Mothers and Children Maj, 31
Ardit Dyla Hotels 0 listime Gjakovë
Ardit Dyla Hotels Shk, 21
CBM Mitrovica 0 listime Mitrovicë
Community Building Mitrovica (CBM) Mar, 05
Chemonics International 1 listim Prishtinë
Chemonics International Sht, 06
CHwB Kosova 0 listime Prishtinë
Cultural Heritage without Borders Qer, 01
CIVIKOS 0 listime Prishtinë
Platforma Civikos Kor, 01
Comitas 0 listime Prishtinë
Comitas Services LLC Jan, 12
Concordia Kosovo 0 listime Prizren
CONCORDIA Projekte Sociale Maj, 10
Council of Europe 0 listime Prishtinë
Council of Europe Office Mar, 02
Crimson Capital 0 listime Prishtinë
Crimson Capital Kosovo Kor, 11
DAI Human Dynamics 0 listime Prishtinë
DAI Human Dynamics Jan, 19
EC Ma Ndryshe 0 listime Prizren
Emancipimi Civil Ma Ndryshe Qer, 01
EU 4 listime Prishtinë
The European Union Office in Kosovo Qer, 01
EULEX 2 listime Kosovë
European Union Rule of Law Mission in Kosovo (EULEX) Kor, 17
Fondacioni Jahjaga 2 listime Prishtinë
Working to create a just society by empowering women and youth. Qer, 01
GIZ Kosovo 6 listime Prishtinë
Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit Qer, 01
Grupi i Bankës Botërore 4 listime Prishtinë
World Bank Group Sht, 08
Handikos 1 listim Prishtinë
Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës. Gus, 22

Mjetet për punëdhënësit:

  • Në Kastori, punëdhënësit, kompanitë dhe organizata mund të krijojnë një faqe të profilit të kompanisë që përfshin logon, përshkrimin e kompanisë, faqen e internetit, imazhet, videot dhe të gjitha punët dhe listimet aktive.
  • Për ta përmirësuar rangimin e webfaqes tuaj, ne e vendosim URL-në e web faqes dhe përshkrimet meta të kompanisë për një vizibilitet maksimal në motorët e kërkimit – si Google, Yahoo dhe Bing.
  • Na kontaktoni për më shumë informacion rreth mundësive që ofron Portali Kastori.