Konkurse per pune

Lead researcher(s) e re Pune
Child Hub Ballkan Qer, 24
Praktikant/e e re Pune
BKT Mitrovice Qer, 24
PEN Prishtine Qer, 24
MPB Kosove Qer, 24
UNICEF Prishtine Qer, 24
DAI Prishtine Qer, 24
Solaborate LLC Prishtine Qer, 24
Restaurant Manager e re Pune
Burger King Prishtine Qer, 24
Project Officer e re Pune
Council of Europe Prishtine Qer, 23
MDIS Prishtine Qer, 23
Komuna e Prizrenit Prizren Qer, 22
Komuna e Prizrenit Prizren Qer, 22
Komuna e Prizrenit Prizren Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
NPBP Prishtine Qer, 22
United Nations Mitrovice Qer, 22

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.