Konkurse per pune

Ministria e Zhvillimit Rajonal Prishtine Kor, 17
OSCE Prishtine Kor, 17
HR Manager e re Pune
Dekra Arbeit LLC Prishtine Kor, 17
OSCE Vushtrri Kor, 17
OSCE Vushtrri Kor, 17
OSCE Vushtrri Kor, 17
Shitës/e (2) e re Pune
Aztech Peje Kor, 17
Ted Baker Prishtine Kor, 17
UNDP Kosove Kor, 17
UNDP Prishtine Kor, 17
Mesimdhenese (3) e re Pune
Komuna e Prizrenit Prizren Kor, 17
IPKO Prishtine Kor, 17
European College of Kosovo Prishtine Kor, 17
European College of Kosovo Prishtine Kor, 17
Birra Prishtina Prishtine Kor, 16
Anketues e re Pune
Agjencia e Statistikave të Kosovës Prizren Kor, 16
Kujtesa Podujeve Kor, 16
Arkatare e re Pune
Kujtesa Ferizaj Kor, 16

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.