Konkurse per Prishtine

Konkurse, oferta dhe njoftimet e fundit për punë për Prishtine, grante, prokurim, bursa, trajnime, konferenca e shumë mundësi të reja. Ju mund të postoni konkurse dhe shpallje në këtë platformë falas.

Mbikëqyrës (2) e re Pune
Agjencia e Statistikave të Kosovës Prishtine Kor, 18
Agjencia e Statistikave të Kosovës Prishtine Kor, 18
AKKVP Prishtine Kor, 18
AKKVP Prishtine Kor, 18
Merchandiser (5) e re Pune
Albi Commerce Prishtine Kor, 18
Recruiter e re Pune
Burger King Prishtine Kor, 18
Junior Berater/in e re Pune
OEGJK Prishtine Kor, 18
Ministria e Administrates Publike Prishtine Kor, 18
Kuvendi i Kosoves Prishtine Kor, 18
Ministria e Zhvillimit Rajonal Prishtine Kor, 17
OSCE Prishtine Kor, 17
HR Manager Pune
Dekra Arbeit LLC Prishtine Kor, 17
Ted Baker Prishtine Kor, 17
UNDP Prishtine Kor, 17
IPKO Prishtine Kor, 17
GIZ Prishtine Kor, 17
GIZ Prishtine Kor, 17
European College of Kosovo Prishtine Kor, 17