Publiko shpallje

publiko shpallje kastori

Publiko shpallje në Kastori duke dërguar në emailin info@kastori.net

 • Përshkrimin e konkursit, shpalljes apo listimit tuaj;
 • Një logo të kompanisë ose organizatës;
 • Pakon e përzgjedhur të ofertave si mëposhtë.

right arrow angle Ofertat e publikimeve


silver star Listim Standard
price tag icon €20 (30 ditë)

 • Listim në pozicionin standard;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;

gold star icon Listim i theksuar / Premium
price tag icon €25 (30 ditë)

E zhvendos listimin në pjesën e sipërme të listës së konkurseve për të rritur shikueshmërinë.

 • Qëndron në krye të listës së konkurseve;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar.

gold star icongold star border Listimi Banner Leaderboard
price tag icon €55 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në ballinën e webfaqes para listës së konkurseve.

 • Banner 650×200 në ballinën e webfaqes;
 • Përfshin edhe ‘listimin e theksuar’;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Vizibilitet i shtuar i listimit;
 • Raport i detajuar përmes statistikave;
 • Sponsorizohet dhe postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;

gold star icongold star icon Listimi Banner Sidebar 1
price tag icon €40 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në pjesën e djathtë të parë të webfaqes.

 • Banner 300×250 në pjesën e djathtë të parë të webfaqes;
 • Përfshin edhe ‘listimin e theksuar’;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Vizibilitet i shtuar i listimit;
 • Sponsorizohet dhe postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;

gold star icongold star icon Listimi Banner Sidebar 2
price tag icon €35 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në pjesën e djathtë të dytë të webfaqes.

 • Banner 300×250 në pjesën e djathtë të dytë të webfaqes;
 • Përfshin edhe ‘listimin e theksuar’;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Vizibilitet i shtuar i listimit;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;

right arrow angle Pozicionimi i listimeve


Kastori Ofertat

right arrow angle Kontakt

Për pyetje apo sqarime shtesë, ju lutemi na kontaktoni në email adresën:

 • info@kastori.net

right arrow angle Klientët dhe bashkëpunëtorët tanë

Kastori Clients
Kastori Clients 1
Kastori Clients 3

right arrow angle A jeni gati për të filluar?

 • Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net
 • 100,000 ndjekës nëpër rrjete sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram;
 • 10,000 abonentë të regjistruar;
 • 4 milion + shikime vjetore të faqeve;
 • 3.05 faqe mesatare për vizitë;
 • 2:43 kohëzgjatja mesatare e vizitës.
 • Listimet e granteve dhe tenderave të publikuara në Portalin Kastori, agregohen automatikisht edhe në platformat kryesore vendore dhe ndërkombëtare për njoftime të granteve dhe tenderave.