Portal Pune Prizren

Advertisements
Komuna e Prizrenit Prizren Nën, 26
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Prizren Nën, 18
KRU Hidroregjioni Jugor SHA Prizren Nën, 09

Portal pune Prizren – Kastori.

  • Prizren: Të gjitha listimet dhe shpalljet për oferta pune, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Prizrenit.
  • Facebook: Anëtarësohu në Grupin Kastori Prizren në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Prizrenin.
  • Vërejtje: Njoftimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.