Prishtinë

Advertisement
OSCE Mission in Kosovo Prishtinë Nën, 27
Kuvendi i Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 27
UNMIK Prishtinë Nën, 26
World Health Organization Prishtinë Nën, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 26
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 26
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
GIZ Kosovo Prishtinë Nën, 25
Community Development Fund (CDF) Prishtinë Nën, 24
forumZFD Prishtinë Nën, 23
UNMIK Prishtinë Nën, 23
Resonance Global Prishtinë Nën, 23
UN Resident Coordinator Office Prishtinë Nën, 23
GSI Associates Prishtinë Nën, 23
GSI Associates Prishtinë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
Komuna e Prishtinës Prishtinë Nën, 23
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
OSCE Mission in Kosovo Prishtinë Nën, 20
EU Office in Kosovo Prishtinë Nën, 20
International Finance Corporation (IFC) Prishtinë Nën, 20
Banka Kombëtare Tregtare Prishtinë Nën, 19
Embassy of the Kingdom of the Netherlands Prishtinë Nën, 19
  • Gjej punë Prishtinë: Të gjitha konkurset dhe njoftime për punë, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, për Komunën e Prishtinës.
  • Anëtarësohu në Grupin Kastori Prishtinë në Facebook dhe njoftohu rregullisht me njoftimet e fundit të publikuar në Kastori për Prishtinë.
  • Vërejtje: Konkurset e postuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.