Praktikë dhe Internship

New Entry Program e re Praktikë
TEB Kosovë May, 27
IPKO Prishtinë May, 25
Trepça Sh.A. Mitrovicë May, 25

Kërko praktikë dhe internship në Kastori Portal Pune:

  • Të gjitha njoftimet dhe konkurset pēr praktikë, duke përdorur një platformë të vetme.
  • Apliko për praktikë pune: vizito faqen Këshilla për punë për shumëllojshmëri të dokumenteve për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të punëkërkimit dhe punësimit.
  • Pëlqe faqen Kastori Praktikë në Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurset për punë praktike të publikuar në platformë.