Praktikë dhe Internship

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) Prishtinë Jan, 17
UNDP Kosovo Prishtinë Jan, 17
TEB Prishtinë Jan, 14
IPKO Podujevë Jan, 13
IPKO Malishevë Jan, 13
IPKO Klinë Jan, 13
IPKO Lipjan Jan, 13
IPKO Suharekë Jan, 13
IPKO Kamenicë Jan, 13
IPKO Mitrovicë Jan, 13
IPKO Gjakovë Jan, 13
IPKO Fushë Kosovë Jan, 13
IPKO Pejë Jan, 13
IPKO Prizren Jan, 13
IPKO Prishtinë Jan, 13
IPKO Ferizaj Jan, 13
Aztech Fushë Kosovë Jan, 11

Kërko praktikë dhe internship në Kastori Portal Pune:

  • Të gjitha shpalljet pēr praktikë, duke përdorur një platformë të vetme.
  • Apliko për praktikë: vizito faqen Resurse për punë për shumëllojshmëri të dokumenteve për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të punëkërkimit dhe punësimit.
  • Vërejtje: Njoftimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.
  • Pëlqe faqen Kastori në Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurset e fundit të publikuar në platformë.