Posto shpallje

Të gjitha shpalljet dhe konkurset në Kastori janë falas.

Ju lutemi dërgoni përshkrimin e konkursit, shpalljes apo listimit tuaj, një logo të kompanisë ose organizatës, dhe numrin e biznesit në emailin [email protected]
ose plotësoni formën më poshtë.

  • Krijo listimin
  • Rishiko
  • Botoje
Informacioni për listim
Informacion për kompaninë
Lokacioni
Psh: "Prizren", "Gjakove", "Prishtine"

Shënim: Nëse keni vështirësi gjatë publikimit të konkurseve, ju lutem na kontaktoni.