Portal Pune

Advertisement
Recepsionist-e e re Punë
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës Prishtinë Nën, 26
Komuna e Novobërdës Novobërdë Nën, 26
Vozitës/e e re Punë
Komuna e Drenasit Drenas Nën, 25
Komuna e Drenasit Drenas Nën, 25
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
Legal Adviser e re Punë
EUSR in Kosovo Prishtinë Nën, 25
Community Development Fund (CDF) Prishtinë Nën, 24
forumZFD Prishtinë Nën, 23
Komuna e Rahovecit Rahovec Nën, 23
Komuna e Rahovecit Rahovec Nën, 23
Resonance Global Prishtinë Nën, 23
UN Resident Coordinator Office Prishtinë Nën, 23
GSI Associates Prishtinë Nën, 23
GSI Associates Prishtinë Nën, 23
Infrakos SHA Fushë Kosovë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
Fondi i Sigurimeve të Depozitave në Kosovë (FSDK) Prishtinë Nën, 23
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
GIZ Prishtinë Nën, 21
SHSKUK Kosovë Nën, 21
EU Office in Kosovo Prishtinë Nën, 20
International Finance Corporation (IFC) Prishtinë Nën, 20
DAI Prishtinë Nën, 20
Komuna e Malishevës Malishevë Nën, 19
Komuna e Suharekës Suharekë Nën, 19
  • Kërko punë: Të gjitha konkurset dhe ofertat për punë, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, duke përdorur një platformë të vetme.
  • Apliko për punë: vizito faqen Resurse për punë për shumëllojshmëri të dokumenteve për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të punëkërkimit dhe punësimit.
  • Vërejtje: Njoftimet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve.