Rreth nesh

“Kastori ju ndihmon të gjeni punë dhe mundësi të reja biznesi.”

Bazuar në numrin e vizitorëve unikë, Kastori është platforma më e madhe për punë, biznes, dhe zhvillim të karrierës në Kosovë. E lansuar në mars të vitit 2019, Portali Kastori ofron qasje të menjëhershme për të kërkuar punë, grante, tendera, bursa, kurse trajnimi, dhe burime të ndryshme për karrierë.

Misioni ynë është të fuqizojmë punësimin dhe ndërmarrësinë në Kosovë dhe të ndihmojmë punëkërkuesit, bizneset dhe organizatat për të gjetur punë apo mundësi të reja të financimit apo bashkëpunimit. Ne kemi shumë klientë dhe partnerë që na ndihmojnë në këtë qëllim që të përmirësojmë procesin e rekrutimit dhe ofrimin e shërbimeve të informacionit për biznese dhe industri.

Çmimet Ndërkombëtare

Kompania Kastori është fituese e Çmimit Evropian të Ndërmarrjeve nga EU Business News për Platformën më të Mirë të Karrierës dhe Biznesit në Kosovë për vitin 2021.

Kastori AWARD Icon

Kompania

Kastori Shpk është e kompani e regjistruar në Agjencinë e Regjistrimit të BizneseveMinistrinë e Tregtisë dhe Industrisë të Republikës sē Kosovës. Zyra jonë është në Prishtinë, në kryeqytetin e Kosovës.

Shpalljet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën e privatësisë.

right arrow angle Statistikat

  • Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net
  • 100,000 ndjekës nëpër rrjete sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram;
  • 10,000 abonentë të regjistruar;
  • 4 milion + shikime vjetore të faqeve;
  • 3.05 faqe mesatare për vizitë;
  • 2:43 kohëzgjatja mesatare e vizitës.
  • Listimet e granteve dhe tenderave të publikuara në Portalin Kastori, agregohen automatikisht edhe në platformat kryesore vendore dhe ndërkombëtare për njoftime të granteve dhe tenderave.

right arrow angle Lexo më shumë: